Addenda

Me gusta aprovechar mi tiempo libre para disfrutar de todas las experiencias relacionadas con mis inquietudes, intereses y aficiones.

Mil Històries. Turisme de Lleida

Mil Històries. Turisme de Lleida

L’oficina de Turisme de Lleida és el gran aparador de totes les possibilitats en tresors i gaudi que ofereix la capital del Segrià. Un gran mural conserva el primer disseny que, des de fa més de dues dècades, representa una oferta turística pionera.

Mil Històries. Llegendes de Lleida

Mil Històries. Llegendes de Lleida

La de Sant Jaume, la del balcó del Serraller, la del rapte de les filles d’Indíbil o la del Marraco són algunes de les narracions locals que es poden conèixer tot participant en la ruta ‘Llegendes de Lleida’, programada per Turisme de Lleida.

Mil Històries. El Castell Templer de Gardeny

Mil Històries. El Castell Templer de Gardeny

El Castell Templer de Gardeny és visita obligada si volem tenir totes les peces del relat històric de la ciutat de Lleida. Corona, juntament amb la Seu Vella, un dels dos turons que són miradors privilegiats que abasten tota la zona de l’Horta i la plana del Segrià.

Mil Històries. La Lleida Modernista

Mil Històries. La Lleida Modernista

La Casa Magí Llorens, la Casa Melcior, la Casa Morera o les Cases Balasch, entre altres, guarden secrets i vivències de molts lleidatans rellevants per a la nostra història, però també són testimoni del moment social que va viure la generació de principis del segle XX

Mil Històries. Canal de Seròs

Mil Històries. Canal de Seròs

Aquesta és la deriva audiovisual que, gràcies al talent del col·lega Enric Cortés, ha fet el meu podcast ‘Mil Històries’. Us proposo dedicar uns petits minuts a endinsar-vos en les particularitats i curiositats de bocins de la nostra història.

Benvinguts al Mil Històries!

Benvinguts al Mil Històries!

Buscar l’anècdota, la singularitat, la particularitat d’aquells indrets en els quals ens movem dia a dia i que tan desconeguts ens resulten tot i amagar episodis, moltes vegades, del tot sorprenents i fascinants. Les cròniques que ens aporten i entretenen, aquesta és la intenció del Mil Històries.

Enredant-me amb el podcasting!

Enredant-me amb el podcasting!

Enredar-me en l’aventura del podcast m’ha fet recuperar l’enamorament que en temps llunyans em va alinear amb la ràdio, que vaig deixar de banda en decantar-me per la vessant audiovisual de la televisió local.

L’abc de les gravacions informatives

L’abc de les gravacions informatives

Cal no oblidar-se de cap dels aparells que ens fan falta: càmera i targeta de memòria ( avui potser ja telèfon mòbil), micròfon i peu, auriculars, cables, llibreta i bolígraf (avui tauleta o ordinador).

I tu, què sents quan has de parlar en públic?

I tu, què sents quan has de parlar en públic?

Per comunicar bé cal parlar bé i per parlar bé cal començar per fer una respiració correcta, com la que fan de manera natural els nadons o com la que tenen interioritzada els actors o actrius de teatre o els professionals que treballem amb la veu.

Inspiració empresarial

Inspiració empresarial

Els nous lideratges són i seran el producte de la suma entre el cervell i el cor, amb noves propostes que aprofiten tots els actius i amb un consum col·laboratiu i una economia més compartida.

La figura de l’ENG; el videoperiodisme

La figura de l’ENG; el videoperiodisme

Som les dones i homes orquestra, fusió de l’operador de càmera i el periodista, que produïm, enregistrem, redactem, editem , posem veu i presentem, si cal, les notícies. L’ofici ens converteix en uns professionals complets que sabem una mica de moltes coses i tenim una capacitat de reacció i resolució ràpida i enèrgica.

Un moment per a reconnectar

Un moment per a reconnectar

El recorregut pels espais íntims i feiners al camp ens mostra la quotidianitat dels que en són l’essència desplegant la riquesa, les anècdotes, el recull de vivències pròpies i de veïnatge amb un aparador d’experiències compartides i posades en comú com un regal per a tots nosaltres… La iniciativa es dibuixa en la cultura rural de proximitat, el valor social, la sostenibilitat, el respecte i l’amabilitat.

Mostra de Cinema Llatinoamericà

Mostra de Cinema Llatinoamericà

Ha estat, sobretot, una gran cita amb títols i personatges que ens han acostumat l’oïda a la cultura dels accents diversos: Mèxic, Xile, Uruguai, Colòmbia Equador, Veneçuela, Brasil, Argentina… Projectades al llarg dels anys a les pantalles de Ponent són cintes que ens han arrupit el cor, ens han arrencat llàgrimes de plaer, ens han obert els ulls, ens han fet viatjar a realitat diverses i volar a vides alienes, detestar o desitjar.

Ràdio Cap Pont

Ràdio Cap Pont

Continues en companyia de Ràdio Cap Pont emetent des del 103.5 de la freqüència modulada, la FM diferent a Lleida.Aquests dies ja saps que estem de festa, la Setmana dedicada a la ràdio, celebrant el nostre segon aniversari. I potser no ho sabies però resulta que Ràdio Cap Pont està de moda!!!

Ràdio Ponent

Ràdio Ponent

La meva mare escoltava Ràdio Ponent; l’emissora nascuda a Miralcamp i traslladada després a Mollerussa, una de les primeres amb una programació íntegrament en català i de tarannà nacionalista i progressista. Hi feien un concurs a la recerca de locutors i em va comentar que m’hi presentés.

Contactar

Teléfono

+34 615 581 581

Email

info@ginaraymat.com

1 + 2 =