Ràdio Cap Pont

Entre vinils i micròfons

Quan feia sis dies que tenia setze anys em vaig trobar entre vinils, taules de so i micrófons i vaig començar a parlar així:

Continues en companyia de Ràdio Cap Pont emetent des del 103.5 de la freqüència modulada, la FM diferent a Lleida.Aquests dies ja saps que estem de festa, la Setmana dedicada a la ràdio, celebrant el nostre segon aniversari. I potser no ho sabies però resulta que Ràdio Cap Pont està de moda. Com de moda està també aquesta súper senyoreta, incapaç d’estar-se quieta, igualeta que un terratèmol, tota una estrella de la música dels 80. ‘Who’s that girl’?? Endavant Madonna!!

Seguim amb un tema que ens agrada molt i per això el punxem moltíssim. Es tracta del ‘Toy boy’ de Sínita, tot un èxit d’aquesta noia que sí, sap perfectament quins són tots els dies de la setmana, escolta-la i veuràs.

Tot un altre boom. Dinou anys té aquesta italiana que ha pujat com l’escuma gràcies a cridar l’atenció dels nois. Ja ho has endevinat? És clar, és Sabrina amb els seus ‘Boys, boys, boys’.

I ara escoltem no tant la seva rival però quasi, quasi. La música de Samantha Fox es titula ara ‘Nothing is gonna stop me now’. I es que no hi ha res que pugui aturar-la, ni tan sols la Sabrina. Així ens agrada, Samantha!!

Després de tanta energia què tal un tema per a calmar-nos? Són els Enzo Avitabile i el que trobem a la cara b del seu single ‘Black out’. S’anomena ‘You can live’ i sona així de suau.

Els senyors de Génesis també volen sonar i continuar amb un ritme relaxat. Us arribaran al cor i molt més enllà; des del més amagat, des del més profund. ‘In too deep’.

També tenim per aquí a la gent dels The Cure amb una pregunta que no sabem solucionar. ‘Why can I be you?’. Vols ajudar-los? Pensa-hi i a veure si els saps donar resposta.

Estem al 103.5 de la freqüència modulada i la gent de Star Ships està amb nosaltres. La seva cançó pertany a la banda sonora de la pel.lícula ‘Maniquí’ i s’anomena ‘Nothing is gonna stop us now’. Uns altres als que ningú atura. Si s’ajuntessin amb la Samantha Fox farien un bon equip, no creus? Star Ships.

Ei, que res us aturi, que res ens aturi. El ‘Còctel cap de setmana’ se’n va però la programació des de Ràdio Cap Pont continua. No deixis de sintonitzar-nos!!!!

Ràdio Cap Pont

Contactar

Teléfono

+34 615 581 581

Email

info@ginaraymat.com

13 + 14 =