Addenda

Me gusta aprovechar mi tiempo libre para disfrutar de todas las experiencias relacionadas con mis inquietudes, intereses y aficiones.

Mil Històries. Canal de Seròs

Mil Històries. Canal de Seròs

Aquesta és la deriva audiovisual que, gràcies al talent del col·lega Enric Cortés, ha fet el meu podcast ‘Mil Històries’. Us proposo dedicar uns petits minuts a endinsar-vos en les particularitats i curiositats de bocins de la nostra història.

Benvinguts al Mil Històries!

Benvinguts al Mil Històries!

Buscar l’anècdota, la singularitat, la particularitat d’aquells indrets en els quals ens movem dia a dia i que tan desconeguts ens resulten tot i amagar episodis, moltes vegades, del tot sorprenents i fascinants. Les cròniques que ens aporten i entretenen, aquesta és la intenció del Mil Històries.

Enredant-me amb el podcasting!

Enredant-me amb el podcasting!

Enredar-me en l’aventura del podcast m’ha fet recuperar l’enamorament que en temps llunyans em va alinear amb la ràdio, que vaig deixar de banda en decantar-me per la vessant audiovisual de la televisió local.

L’abc de les gravacions informatives

L’abc de les gravacions informatives

Cal no oblidar-se de cap dels aparells que ens fan falta: càmera i targeta de memòria ( avui potser ja telèfon mòbil), micròfon i peu, auriculars, cables, llibreta i bolígraf (avui tauleta o ordinador).

I tu, què sents quan has de parlar en públic?

I tu, què sents quan has de parlar en públic?

Per comunicar bé cal parlar bé i per parlar bé cal començar per fer una respiració correcta, com la que fan de manera natural els nadons o com la que tenen interioritzada els actors o actrius de teatre o els professionals que treballem amb la veu.

Inspiració empresarial

Inspiració empresarial

Els nous lideratges són i seran el producte de la suma entre el cervell i el cor, amb noves propostes que aprofiten tots els actius i amb un consum col·laboratiu i una economia més compartida.

La figura de l’ENG; el videoperiodisme

La figura de l’ENG; el videoperiodisme

Som les dones i homes orquestra, fusió de l’operador de càmera i el periodista, que produïm, enregistrem, redactem, editem , posem veu i presentem, si cal, les notícies. L’ofici ens converteix en uns professionals complets que sabem una mica de moltes coses i tenim una capacitat de reacció i resolució ràpida i enèrgica.

Un moment per a reconnectar

Un moment per a reconnectar

El recorregut pels espais íntims i feiners al camp ens mostra la quotidianitat dels que en són l’essència desplegant la riquesa, les anècdotes, el recull de vivències pròpies i de veïnatge amb un aparador d’experiències compartides i posades en comú com un regal per a tots nosaltres… La iniciativa es dibuixa en la cultura rural de proximitat, el valor social, la sostenibilitat, el respecte i l’amabilitat.

Mostra de Cinema Llatinoamericà

Mostra de Cinema Llatinoamericà

Ha estat, sobretot, una gran cita amb títols i personatges que ens han acostumat l’oïda a la cultura dels accents diversos: Mèxic, Xile, Uruguai, Colòmbia Equador, Veneçuela, Brasil, Argentina… Projectades al llarg dels anys a les pantalles de Ponent són cintes que ens han arrupit el cor, ens han arrencat llàgrimes de plaer, ens han obert els ulls, ens han fet viatjar a realitat diverses i volar a vides alienes, detestar o desitjar.

Ràdio Cap Pont

Ràdio Cap Pont

Continues en companyia de Ràdio Cap Pont emetent des del 103.5 de la freqüència modulada, la FM diferent a Lleida.Aquests dies ja saps que estem de festa, la Setmana dedicada a la ràdio, celebrant el nostre segon aniversari. I potser no ho sabies però resulta que Ràdio Cap Pont està de moda!!!

Ràdio Ponent

Ràdio Ponent

La meva mare escoltava Ràdio Ponent; l’emissora nascuda a Miralcamp i traslladada després a Mollerussa, una de les primeres amb una programació íntegrament en català i de tarannà nacionalista i progressista. Hi feien un concurs a la recerca de locutors i em va comentar que m’hi presentés.

Ràdio Popular-Cadena Cope

Ràdio Popular-Cadena Cope

Entre política i magazines esdevinc la coordinadora de Cadena 100 i primera veu en estrenar-la al mes de maig. I d’aquí, viatges cap a Madrid on recollir i debatre directrius, definir llistes de programació, contacte amb les discogràfiques i un peu a la ‘modernitat’ que suposa aquest producte i l’altre en la ‘tradició’ radiofònica de la Cope on noms com Encarna Sánchez i Luis del Olmo són els primers espases.

Antena 3 Tarragona-Reus

Antena 3 Tarragona-Reus

El divendres abans d’estrenar-me entro en directe a explicar el nou concurs sobre cinema que encetarem dilluns, el ‘Van de película’, amb la complicitat dels ja pràcticament extingits videoclubs; presento ‘Los 33 de Antena 3’ i rere el cap de setmana, el 9 de novembre del 92, feta ja, més o menys, amb la freqüència de la zona em disposo a conduir dos hores pures i dures de ràdio diàries farcides d’entrevistes, reportatges, espais i notícies que més endavant derivaran en el que vam anomenar ‘Días de radio’.

Onda Cero Lleida

Onda Cero Lleida

La redacció és mínima d’entrada i es fan mans i mànigues per tenir al corrent als oïdors de la freqüència i acontentar l’exigència de cròniques que ens fan des de la cadena a Barcelona pels informatius de Catalunya. Les guàrdies de cap de setmana i el treball en festius són inherents al sector perquè l’actualitat mai descansa i quasi que tampoc ho fem els professionals del medi, sempre alerta!

Cadena Ser-Ràdio Lleida

Cadena Ser-Ràdio Lleida

Arribar a una redacció ferma, consolidada i professional m’ensenya moltes coses, també les intangibles que s’aprenen en el dia a dia, dels nostres companys, dels nostres caps, de tot el que podem fer millor i del que, per res del món, volem integrar, assumir o practicar.

Lleida Televisió

Lleida Televisió

El molt esforç i la feina queda reflectida en el pensament i els arxius, en uns casos, i en els bons resultats als successius EGM, els estudis generals de mitjans, que mesuren el nombre de lleidatans que confien en la gent i en les veus que els hem explicat, i els expliquen, el dia a dia de l’entorn més immediat, el què passa i com passa a les seves ciutats i pobles

Contactar

Teléfono

+34 615 581 581

Email

info@ginaraymat.com

2 + 5 =