Addenda

Me gusta aprovechar mi tiempo libre para disfrutar de todas las experiencias relacionadas con mis inquietudes, intereses y aficiones.

Benvinguts al Mil Històries!

Benvinguts al Mil Històries!

Buscar l’anècdota, la singularitat, la particularitat d’aquells indrets en els quals ens movem dia a dia i que tan desconeguts ens resulten tot i amagar episodis, moltes vegades, del tot sorprenents i fascinants. Les cròniques que ens aporten i entretenen, aquesta és la intenció del Mil Històries.

Enredant-me amb el podcasting!

Enredant-me amb el podcasting!

Enredar-me en l’aventura del podcast m’ha fet recuperar l’enamorament que en temps llunyans em va alinear amb la ràdio, que vaig deixar de banda en decantar-me per la vessant audiovisual de la televisió local.

L’abc de les gravacions informatives

L’abc de les gravacions informatives

Cal no oblidar-se de cap dels aparells que ens fan falta: càmera i targeta de memòria ( avui potser ja telèfon mòbil), micròfon i peu, auriculars, cables, llibreta i bolígraf (avui tauleta o ordinador).

I tu, què sents quan has de parlar en públic?

I tu, què sents quan has de parlar en públic?

Per comunicar bé cal parlar bé i per parlar bé cal començar per fer una respiració correcta, com la que fan de manera natural els nadons o com la que tenen interioritzada els actors o actrius de teatre o els professionals que treballem amb la veu.

Inspiració empresarial

Inspiració empresarial

Els nous lideratges són i seran el producte de la suma entre el cervell i el cor, amb noves propostes que aprofiten tots els actius i amb un consum col·laboratiu i una economia més compartida.

La figura de l’ENG; el videoperiodisme

La figura de l’ENG; el videoperiodisme

Som les dones i homes orquestra, fusió de l’operador de càmera i el periodista, que produïm, enregistrem, redactem, editem , posem veu i presentem, si cal, les notícies. L’ofici ens converteix en uns professionals complets que sabem una mica de moltes coses i tenim una capacitat de reacció i resolució ràpida i enèrgica.

Un moment per a reconnectar

Un moment per a reconnectar

El recorregut pels espais íntims i feiners al camp ens mostra la quotidianitat dels que en són l’essència desplegant la riquesa, les anècdotes, el recull de vivències pròpies i de veïnatge amb un aparador d’experiències compartides i posades en comú com un regal per a tots nosaltres… La iniciativa es dibuixa en la cultura rural de proximitat, el valor social, la sostenibilitat, el respecte i l’amabilitat.

Mostra de Cinema Llatinoamericà

Mostra de Cinema Llatinoamericà

Ha estat, sobretot, una gran cita amb títols i personatges que ens han acostumat l’oïda a la cultura dels accents diversos: Mèxic, Xile, Uruguai, Colòmbia Equador, Veneçuela, Brasil, Argentina… Projectades al llarg dels anys a les pantalles de Ponent són cintes que ens han arrupit el cor, ens han arrencat llàgrimes de plaer, ens han obert els ulls, ens han fet viatjar a realitat diverses i volar a vides alienes, detestar o desitjar.

Ràdio Cap Pont

Ràdio Cap Pont

Continues en companyia de Ràdio Cap Pont emetent des del 103.5 de la freqüència modulada, la FM diferent a Lleida.Aquests dies ja saps que estem de festa, la Setmana dedicada a la ràdio, celebrant el nostre segon aniversari. I potser no ho sabies però resulta que Ràdio Cap Pont està de moda!!!

Ràdio Ponent

Ràdio Ponent

La meva mare escoltava Ràdio Ponent; l’emissora nascuda a Miralcamp i traslladada després a Mollerussa, una de les primeres amb una programació íntegrament en català i de tarannà nacionalista i progressista. Hi feien un concurs a la recerca de locutors i em va comentar que m’hi presentés.

Ràdio Popular-Cadena Cope

Ràdio Popular-Cadena Cope

Entre política i magazines esdevinc la coordinadora de Cadena 100 i primera veu en estrenar-la al mes de maig. I d’aquí, viatges cap a Madrid on recollir i debatre directrius, definir llistes de programació, contacte amb les discogràfiques i un peu a la ‘modernitat’ que suposa aquest producte i l’altre en la ‘tradició’ radiofònica de la Cope on noms com Encarna Sánchez i Luis del Olmo són els primers espases.

Antena 3 Tarragona-Reus

Antena 3 Tarragona-Reus

El divendres abans d’estrenar-me entro en directe a explicar el nou concurs sobre cinema que encetarem dilluns, el ‘Van de película’, amb la complicitat dels ja pràcticament extingits videoclubs; presento ‘Los 33 de Antena 3’ i rere el cap de setmana, el 9 de novembre del 92, feta ja, més o menys, amb la freqüència de la zona em disposo a conduir dos hores pures i dures de ràdio diàries farcides d’entrevistes, reportatges, espais i notícies que més endavant derivaran en el que vam anomenar ‘Días de radio’.

Onda Cero Lleida

Onda Cero Lleida

La redacció és mínima d’entrada i es fan mans i mànigues per tenir al corrent als oïdors de la freqüència i acontentar l’exigència de cròniques que ens fan des de la cadena a Barcelona pels informatius de Catalunya. Les guàrdies de cap de setmana i el treball en festius són inherents al sector perquè l’actualitat mai descansa i quasi que tampoc ho fem els professionals del medi, sempre alerta!

Cadena Ser-Ràdio Lleida

Cadena Ser-Ràdio Lleida

Arribar a una redacció ferma, consolidada i professional m’ensenya moltes coses, també les intangibles que s’aprenen en el dia a dia, dels nostres companys, dels nostres caps, de tot el que podem fer millor i del que, per res del món, volem integrar, assumir o practicar.

Lleida Televisió

Lleida Televisió

El molt esforç i la feina queda reflectida en el pensament i els arxius, en uns casos, i en els bons resultats als successius EGM, els estudis generals de mitjans, que mesuren el nombre de lleidatans que confien en la gent i en les veus que els hem explicat, i els expliquen, el dia a dia de l’entorn més immediat, el què passa i com passa a les seves ciutats i pobles

Contactar

Teléfono

+34 615 581 581

Email

info@ginaraymat.com

14 + 8 =